Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Heske Groenendaal nieuw bestuurslid VNO-NCW Rivierenland

30 juli 2024

Het bestuur van VNO-NCW Rivierenland is versterkt met de komst van Heske Groenendaal. We stellen haar graag voor.

Heske Groenendaal (55) woont met haar man in Tiel en samen hebben ze twee studerende zonen. Ze  is mede-eigenaar van Mview+ en Metaglas. Naast haar bedrijven is ze toezichthouder bij verschillende instellingen en bedrijven.

Metaglas en Mview+ zijn beide innovatieve Nederlandse familie bedrijven, waarbij Metaglas specialist is in slanke aluminium gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen en Mview+ zich focust met haar glasoplossingen op het verbeteren en optimaliseren van het binnenklimaat, isolatie en geluidswering. Beide bedrijven zijn actief in nieuwbouw, transformaties, renovatieprojecten en scheepvaart.
‘Wij ontwikkelen alles zelf, van profiel tot constructie. Dat we ambitieus en net iets anders zijn is niet alleen terug te vinden in de unieke producten en uitdagende projecten, maar ook in het proces en personeelsbeleid van Metaglas.
Wij investeren in talenten en mogelijkheden van mensen. Daarom bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals langdurig werkelozen, schoolverlaters , zij- instromers en herintreders extra kansen. Wij zetten ons in om techniek breed te promoten onder de jeugd, maar ook onder vrouwen. Wij willen graag meer vrouwen in de techniek.  Deze inzet resulteert in flinke diversiteit in het personeelsbestand wat zorgt voor meer creativiteit in onze organisatie.’

‘Als ondernemer op bedrijventerrein Medel ben ik betrokken bij het initiatief om netwerkcongestie te verminderen. Ik streef erna om een energie coöperatie op te richten zodat we netwerk kunnen delen en samen energieoverschotten door zon op dak te benutten. Netwerkcongestie is ook een onderwerp dat hoog op de agenda staat bij VNO-NCW.  Ik heb goed zicht op de uitdagingen die MKB ondernemers hebben zoals te kort op de arbeidsmarkt, digitalisering, de vraag naar duurzaamheid en circulariteit en energietransitie. In mijn nieuwe rol als bestuurslid van VNO-NCW Rivierenland hoop ik, samen met de leden, deze ontwikkelingen voor ondernemers te verbeteren en duurzame oplossingen te bevorderen.’

Wij wensen Heske veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!

Contact
Tjerry Verhoeven, regiomanager Rivierenland, 06-53786919