Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Maak kennis met jouw regiobestuurders: Hans van Norel

VeluweVallei is een van de 9 regio’s van VNO-NCW Midden. Elke regio heeft een eigen bestuur, allemaal ondernemers die het belang van lobbyen en netwerken erkennen en zich inzetten voor een economisch sterke regio. De voorzitter van het regiobestuur is lid van het algemeen bestuur VNO-NCW Midden. De komende maanden laten we je graag kennismaken met jouw regiobestuurders. Bestuurslid Hans van Norel trapt af. Hij stelt zich kort voor en beantwoordt 3 vragen die de redactie van deze nieuwsbrief aan hem heeft voorgelegd.

Aangenaam…Hans van Norel

Mijn naam is Hans van Norel, ik ben 52 jaar en woon in Epe. In het dagelijks leven ben ik directeur eigenaar van Van Norel Bouwgroep. Een familiebedrijf (3e generatie) dat ruim 75 jaar bouwprojecten realiseert. Deze kenmerken zich vaak door de ambitie die deze projecten in zich hebben: “Wij houden wel van een uitdaging”.

Daarnaast ben ik, naast bestuurslid van VNO-NCW regio VeluweVallei, ook bestuurlijk actief als regiovoorzitter Bouwend Nederland en participeer ik actief in een aantal ondernemingen in de bouwbranche.

Waarom ben je bestuurslid geworden van VNO-NCW regio VeluweVallei?

Mijn voornaamste drijfveer is de mogelijkheid die VNO-NCW biedt om niet vanaf de zijlijn commentaar te geven wat er anders en beter moet. Maar juist aan de samenleving, zeker ook die van ondernemingen, een actieve bijdrage te leveren voor een betere positie en omstandigheden. Daarnaast zorgen de uitvoerige en prettige contacten met medeondernemers voor verbreding van mijn zichtveld.

Wat zie jij als de grootste uitdaging voor ondernemers op dit moment?

De krapte op de arbeidsmarkt is de grootste uitdaging op dit moment. Immers een stabiele organisatie met kundige toegewijde mensen vergt continue aandacht terwijl de kwantiteit onder druk staat en de concurrentie groot is.

Wat is het beste ondernemersadvies dat iemand anders jou heeft gegeven?

Vraag! Ondernemers hebben de neiging alles zelf te willen doen en te denken dat ze het zelf wel zouden moeten weten. Zoek mensen om je heen en vraag actief naar hun visie op zaken die jou bezighouden. Ondernemen in de snel veranderen markt is een multidisciplinaire taak en schroom niet om anderen te betrekken bij de keuzes die je moet maken.

Benieuwd hoe we ons inzetten voor de regio VeluweVallei en wie de overige bestuursleden zijn? Kijk dan hier. En in de volgende uitgave van de nieuwsbrief stelt een ander bestuurslid zich graag nader aan je voor.