Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Olmia Robotics BV

12 september 2024 | 16.00 - 19.00 uur | Tiel

Je bent op donderdag 12 september van harte uitgenodigd voor een inspirerend bedrijfsbezoek aan Olmia Robotics! Of het nu gaat om de verpakkingsmarkt of de metaalverwerkende industrie, als expert op het gebied van Cobots (collaboratieve robots) biedt dit bedrijf vanuit Tiel totaaloplossingen voor eindklanten in verschillende markten.

Het plan van aanpak van Olmia Robotics begint met een grondige productiescan van de potentiƫle klant. Vervolgens leveren zij een complete cobot-oplossing, inclusief de benodigde hardware, software en integratie op de werkvloer.
Als merkonafhankelijke partij richt Olmia Robotics zich puur op de uiteindelijke oplossing voor de klant, waarbij er altijd gekozen wordt voor de beste technologie om de productie een boost te geven!

Tijdens de bijeenkomst zal commercieel directeur Jan-Willem Addink uitleg geven over hoe cobots worden ingezet in diverse markten, het verschil tussen cobots & robots en de laatste trends & ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Wil je meer weten? Reserveer dan 12 september in jouw agenda en meld je aan voor het bedrijfsbezoek bij Olmia Robotics in Tiel. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!